Benieuwd naar wat
straalverhalen?

Snap ik! Op deze pagina lees je hoe
anderen zijn gaan stralen.

Constructieve tips

Marieke heeft mij ontzettend geholpen in het “strakker krijgen” van mijn verhalen. Het is vaak lastig om zelf te zien waar je verhaal afdwaalt, onduidelijk of te lang wordt. Marieke heeft hier een scherp oog op en geeft constructieve tips op een vriendelijke manier!

– LASSE (30) –

Vragen die je aan het denken zetten

“Marieke is bijzonder intuïtief; zij is iemand die altijd de essentie van je schrijfstuk kan vinden en vanuit dat perspectief geeft ze feedback. Ze geeft veel complimenten,  geniet van de humor in een stuk en leeft mee met de personages. Ze stelt vragen die je aan het denken zetten en waarmee je goed verder kunt. Als persoon is Marieke empathisch, grappig en enthousiast waardoor het samenwerken een zeer positieve ervaring is”

– KRISTINA (47) –

Kleine details

Door haar positieve insteek is het altijd fijn om met Marieke samen te werken. Ze kan haar feedback goed verwoorden en onderbouwen wat sterke punten in je tekst zijn en wat je nog kan verbeteren. Kleine details die je tekst net dat beetje beter kunnen maken, vallen haar altijd op. Door haar feedback heb ik vaak nieuwe inzichten gekregen in mijn eigen teksten en inspiratie om eraan verder te werken.

– TARA (24) –

Meer zelfvertrouwen

Dankjewel voor je werk. De tips komen zeker van pas. Het is leuk om feedback te krijgen waar het misloopt, hierdoor zal ik in de toekomst zelfzekerder mijn teksten kunnen schrijven!

– MELANIE (21) –

Zin om te schrijven

Dankzij de leuke en goede tips tijdens de Straalsessie heb ik weer zin gekregen om te gaan schrijven! Marieke weet door middel van associatie-oefeningen, zintuiglijke wandelingen en andere opdrachten de schrijfinspiratie echt weer aan te wakkeren. Ook de feedback op mijn tekst was uitgebreid en zorgde ervoor dat ik weer net op een andere manier naar mijn tekst ging kijken.

– MAIA (30) –

De juiste aanvullingen

Marieke is echt goed met woorden. Het mooie vind ik dat ze juist dat essentiële weet op te merken wat je tekst nog nodig heeft. Bij mij waren dat vooral dingen die ik wel benoemde in ons telefoongesprek, maar nog niet had meegenomen in mijn verhaal. Ik ben erg blij dat Marieke liet zien hoe ik hier zelf de juiste woorden aan kon geven. Juist die toevoegingen maken dat het nu één kloppend verhaal is geworden!

– SUSANNE (41) –