Schrijf & Sprankel

ONTDEK AL SCHRIJVEND JOUW PERSOONLIJKE SPRANKELS

Wat spreekt je meer aan?

“Mijn naam is Marieke, ik heb communicatiewetenschappen gestudeerd en nu heb ik mijn eigen bedrijf”. Of: “Mijn naam is Marieke en ik ben een verhalenfanaat! Alles wat ik doe en wie ik ben heeft ermee te maken”.

Ik gok dat die tweede optie je nieuwsgieriger maakt. En toch staan veel persoonlijke webpagina’s vol met droge opsommingen waar je al ver voor het eind je interesse in hebt verloren.

Op zich is het niet gek dat er zoveel van zulke teksten zijn: het is best een uitdaging om iets origineels over jezelf te schrijven. Want hoe zorg je ervoor dat een tekst echt JOU uitstraalt? Hoe voorkom je dat het zo’n saaie opsomming wordt?

Het antwoord is: door te gaan schrijven vanuit jouw sprankels. Hoe? Dat ontdek je in mijn programma Schrijf & Sprankel!

Laten we samen sprankels vangen!

In Schrijf & Sprankel ga je met behulp van creatieve schrijfopdrachtjes leren hoe je teksten schrijft die méér over jou zeggen dan wat je hebt gestudeerd en wat je hobby’s zijn. Want eerlijk: er zijn toch zoveel interessantere dingen te vertellen?

In dit programma duik je helemaal in je eigen verhaal, om vervolgens weer boven te komen met precies de juiste woorden voor wat je wil zeggen.

Als je dán gaat schrijven, ontstaan de teksten die mensen van begin tot eind willen lezen. Omdat ze jouw sprankels door de woorden heen kunnen voelen!

Hoe zit het programma in elkaar?

Van 15 t/m 26 november ontvang je op een speciaal Instagramaccount een reeks laagdrempelige schrijfopdrachtjes waar je zelf mee aan de slag kunt. Op 26 november van 11.30-12.30 sluiten we samen af met een sprankelende schrijfworkshop! Deze vindt plaats via Zoom en wordt ook opgenomen.

Alle content blijft beschikbaar t/m 12 december.

Voor wie is Schrijf & Sprankel gemaakt?

Dit programma heb ik in principe gemaakt voor (toekomstige) ondernemers en ZZP’ers, maar iedereen die persoonlijke verhalen wil schrijven is welkom. Je hebt geen schrijfervaring nodig!

Wat is de prijs?

Voor deze eerste ronde van Schrijf & Sprankel betaal je €59,50 (inclusief btw). Voor dat bedrag ontvang je een heleboel prikkelende schrijfopdrachten, een frisse dosis inspiratie voor je toekomstige teksten EN een live workshop.

Hoe kun je meedoen?

Onderaan deze pagina kun je je direct aanmelden. Je ontvangt dan meteen ook een uitleg over hoe je in het Instagramaccount van deze cursus komt!

“Marieke hielp mij om mijn verhaal bij mekaar te krijgen. Wat wil ik nou eigenlijk met mijn bedrijf? Grappig hoe je denkt dat je dat wel weet, maar om het dan concreet te maken in woorden is weer een heel ander verhaal. Daar heeft ze me echt super goed bij geholpen”.

TARA

“Het is echt bewonderenswaardig hoe Marieke het voor elkaar krijgt om haar enthousiasme op jou over te laten slaan, waardoor je echt aanstaat na haar opdrachten. Dankzij haar had ik meteen zin om aan de slag te gaan met mijn verhaal!”

MYRTHE

Ook zin om helemaal in je sprankels te stappen?